vegetariánské a veganské recepty s tofu

Tofu klobásky v nálevu

Lahůdkové vegetariánské klobásy, vyrobené na základě tofu a pohanky. Jsou naloženy v chutném nálevu a zabaleny v konzervě. Díky sterilaci (zahřátí na teplotu přes 120°C) se nemusí skladovat v chladu a přesto mají trvanlivost více než 2 roky. To ocení nejen obchodníci, ale i spotřebitelé, kteří tak mohou mít doma “zásobu”. Konzerva jde snadno otevřít a tak je tento výrobek ideální také na výlety. Klobásky lze konzumovat za studena, ohřát, grilovat i opékat

Složení: voda, rostlinný olej řepkový, tofu (sója, voda, nigari) , pohanka, vaječná bílkovina, kvasnicový extrakt, koření, sůl. 

Alergeny:
sója,  vejce 

Neobsahuje:
konzervanty, chemická barviva, lepek, mléčnou bílkovinu, laktózu, cholesterol 

Nutriční hodnoty ve 100g:
energie 1402 kJ, bílkoviny 6,8g, uhlohydráty 2,4g (z toho cukry 0,3g), tuky 33,5g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,6g), sůl 1,7g

Tento výrobek je vhodný pro:
vegetariány, redukční diety, zdravý životní styl, fitness výživu, bezlepkovou dietu, dietu při intoleranci laktózy a mléčné bílkoviny

Kde tento výrobek nakoupit?

Obchodní data: katalogové číslo: 210

min. trvanlivost při teplotě do 25°C (měsíce): 24

počet ks v kartonu: 5

hmotnost ks (čistá hmotnost pevného podílu): 160g

© VETO ECO s.r.o., používáme WordPress