vegetariánské a veganské recepty s tofu

Tofu “Kung Pao”

Tofu “Kung Pao” je specialitou mezi tofu výrobky na trhu. Během jeho balení se ke kostce tofu přidává ochucující směs, která se v balení rozpouští a vstřebává do tofu. Výsledkem je rovnoměrně ochucené tofu, které si zachovává všechny kladné vlastnosti přírodního tofu, zejména pevnou a pružnou konzistenci. Při přípravě Tofu “Kung Pao” odpadá nutnost ochucování a lze připravit mimořádně rychle. Stačí ho nakrájet na nudličky a osmahnout s cibulkou nebo obalit jako řízek.

Složení: voda, sója, Nigari – výtažek z mořské vody, koření, Tamari (voda, sója, sůl) . 

Alergeny:
 sója

Neobsahuje:
konzervanty, chemická barviva, aromata, přídavné látky (“éčka”), lepek, živočišné tuky, mléčnou bílkovinu, laktózu, cholesterol

Nutriční hodnoty ve 100 g:
energetická hodnota 503 g/120 kcal, tuky 5,5 g, nasycené mastné kyseliny 0,2 g, sacharidy 3,5 g, cukry 1,3 g, bílkoviny 14,1 g, sůl 1,3 g


Tento výrobek je vhodný pro:
vegetariány, vegany, diabetiky, redukční diety, zdravý životní styl, fitness výživu, bezlepkovou dietu

Kde tento výrobek nakoupit?

Obchodní data: katalogové číslo: 135

tvanlivost (dny): 30

počet ks v kartonu: 14

hmotnost ks: cca 200g

© VETO ECO s.r.o., používáme WordPress