vegetariánské a veganské recepty s tofu

Tofu přírodní

Přírodní, neochucený sójový sýr tofu extra pevné konzistence. Tofu značky VETO je vyráběno tradiční japonskou metodou z mléka pasírovaného z celých sójových bobů, které je sráženo tradičním srážedlem “Nigari” (extrakt z mořské vody). Díky tomuto tradičnímu postupu má tofu VETO pevnou konzistenci a typickou tradiční chuť, které jej odlišují od tofu jiných českých výrobců používajících ke srážení např. sádru.

Tofu VETO lze velmi dobře krájet na drobné kousky, dokonce i strouhat. Přijímá snadno různé chuti, nejlépe marinováním. Z tofu můžeme připravit stovky různých pokrmů od hlavních jídel přes polévky, krémy, omáčky, pomazánky a saláty až ke sladkým dezertům. Tofu je moderní, oblíbenou a hlavně velmi zdravou surovinou pro teplou i studenou kuchyni.

Složení:
voda, sója, nigari – výtažek z mořské vody.

Alergeny:
sója

Neobsahuje:
konzervanty, chemická barviva, aromata, přídavné látky (“éčka”), lepek, živočišné tuky, mléčnou bílkovinu, laktózu, cholesterol

Nutriční hodnoty ve 100g:
 energetická hodnota 504 kJ/120 kcal, tuky 5,6 g, nasycené mastné kyseliny 0,2 g, sacharidy 3,5 g, cukry 1,3 g, bílkoviny 14 g, sůl < 0,2 g

Tento výrobek je vhodný pro:
vegetariány, vegany, diabetiky, redukční diety, zdravý životní styl, fitness výživu, bezlepkovou dietu

Kde tento výrobek nakoupit?

Obchodní data: katalogové číslo: 101

trvanlivost (dny): 30

počet ks v kartonu: 14

hmotnost ks: cca 200g

© VETO ECO s.r.o., používáme WordPress