vegetariánské a veganské recepty s tofu

Sváteční tofu v zeleném

2 balení tofu VETO
10 plátků tofu salámu VETO (s kuřecí chutí)

200 g nahrubo strouhaného eidamu
marináda:
1 vejce
1 lžička oleje
1 lžička hořčice
1 lžička kečupu
1 lžička sójové omáčky
koření podle chuti, citrónová šťáva
náplň:
1 bal. mraženého špenátu
1 cibule
1 vejce
1 lžička hladké mouky
vegeta

Balení tofu rozkrojíme na tři plátky a namočíme do
dobře rozmíchané marinády. Na zpěněné cibuli
podusíme špenát a necháme vychladnout. Vmícháme
vejce a mouku. Hmota nesmí být řídká. Do vymaštěného
pekáče dáme na dno plátky tofu a na ně rozprostřeme
špenátovou náplň. Přikryjeme plátky salámu a pečeme
20 minut. Přesypeme sýrem a ještě 10 minut dopečeme.

© VETO ECO s.r.o., používáme WordPress