Tofu přírodní
Přírodní, neochucený sójový sýr tofu extra pevné konzistence. Tofu značky VETO je vyráběno tradiční japonskou metodou z mléka pasírovaného z celých sójových bobů, které je sráženo tradičním srážedlem „Nigari“ (extrakt z mořské vody). Díky tomuto tradičnímu postupu má tofu VETO pevnou konzistenci a typickou tradiční chuť, které jej odlišují od tofu jiných českých výrobců používajících ke srážení např. sádru.
Tofu VETO lze velmi dobře krájet na drobné kousky, dokonce i strouhat. Přijímá snadno různé chuti, nejlépe marinováním. Z tofu můžeme připravit stovky různých pokrmů od hlavních jídel přes polévky, krémy, omáčky, pomazánky a saláty až ke sladkým dezertům. Tofu je moderní, oblíbenou a hlavně velmi zdravou surovinou pro teplou i studenou kuchyni.
Složení: voda, sója, nigari – výtažek z mořské vody.
Alergeny: sója
Neobsahuje: konzervanty, chemická barviva, aromata, přídavné látky („éčka“), lepek, živočišné tuky, mléčnou bílkovinu, laktózu, cholesterol
Nutriční hodnoty ve 100g: energetická hodnota 504 kJ/120 kcal, tuky 5,6 g, nasycené mastné kyseliny 0,2 g, sacharidy 3,5 g, cukry 1,3 g, bílkoviny 14 g, sůl < 0,2 g
Tento výrobek je vhodný pro: vegetariány, vegany, diabetiky, redukční diety, zdravý životní styl, fitness výživu, bezlepkovou dietu
Kde tento výrobek nakoupit?
Obchodní data: katalogové číslo: 101
trvanlivost (dny): 30
počet ks v kartonu: 14
hmotnost ks: cca 200g